The Blog

Jo mer minne datamaskinen har, desto raskere vil den svare

Deler av en datamaskin Hvordan datamaskiner fungerer

En datamaskin består av fire viktige deler: systemenheten, skjermen, tastaturet og musen. Det ville være veldig vanskelig, om canada goose victoria parka ikke umulig, å betjene datamaskinen hvis en av disse manglet. Du kan selvfølgelig fortsatt bruke datamaskinen uten mus hvis du husker alle tastaturgenveiene, men den grafiske naturen til de fleste programmer har i dag gjort musa en uunnværlig del av datamaskinen.

Systemenheten er hoveddelen av datamaskinen der all handlingen foregår. Det huser alle komponentene som gjør at datamaskinen kjører. Mange refererer feilaktig til det som CPU når canada goose jakker herre det i virkeligheten er CPUen bare canada goose jakke en liten my website https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge brikke inne canada goose trillium i canada goose herre systemenheten.

Vanligvis referert til som ‘minne’, RAM er det andre til CPUen når du bestemmer datamaskinens ytelse. Det lagrer datamaskinens aktiviteter midlertidig til de overføres og lagres permanent på harddisken når du slår av eller starter på nytt.

Minnekort kan være 128 MB (sjelden i dag), 256 MB, 512 MB, 1 GB eller 2 GB. Mange eldre datamaskiner kan bare holde opptil 1 GB RAM. Nyere kan imidlertid ha canada goose norge så mye som 2 GB og til og med 4 GB (ved å bruke to 2 GB minnekort). Jo mer minne datamaskinen har, desto raskere vil den svare. Men ikke alle hovedkort er utstyrt for å holde store minnekort, så canada goose salg les håndboken canada goose jakker dame først og sjekk det maksimale RAMet ditt hovedkort kan støtte.

Harddiskstasjon (harddisk)

Harddisken, mer kjent som harddisken eller harddisken, er hvor alle data og programmer blir lagret i datamaskinen canada goose jakke dame permanent, med mindre canada goose dame du sletter dem. Generelt sett er en canada goose victoria harddisk med høyere canada goose outlet kapasitet alltid bedre.

De vanligste harddiskoppbevaringskapasitetene er 40GB, 80GB, 120GB, 160GB, 250GB, 400GB og 500GB. Det er alltid en god ide å velge en harddisk med stor kapasitet, spesielt hvis du vil laste ned og lagre filmer, kan en canada goose jakke herre gjennomsnittlig DVD-film av høy kvalitet ta opp mer enn 4 GB harddiskplass!

terence 6 år siden

Du har noen veldig bra satt praktiske poeng laget her. Som du kanskje ser fra min Hub, er jeg interessert i datamaskiner, canada goose og en av de største hindringene for å få folk til å bruke datamaskiner er jargong og kompleksitet, og dette hjelper virkelig.

Author Description

404